33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 09 Mart 2020, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 4616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadro beklerken işlerinden oldular

Lüleburgaz Belediyesi Geri Dönüşüm çalışanları Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’den yardım beklerken işlerinden atıldılar.
Kadro beklerken işlerinden  oldular  

Başkan Murat Gerenli’nin seçim öncesi verdiği vaatlere inandıklarını ve planlarını ona göre yaptıklarını belirten Lüleburgaz Belediyesi Geri Dönüşüm çalışanları işten atıldıkları için çok mağdur olduklarını söylediler.

Gazetemizin ziyaret ederek açıklama yapan işten atılan Lüleburgaz Belediyesi Geri Dönüşüm İşçileri yaptıkları açıklamada; “Belediye Başkanımız seçim çalışmalarını yaparken mahalle ve kahveleri geziyordu.  Yapacakları icraatları anlatıyordu. Sormak isteyen varsa buyursun sorsun demişti.  Biz de kendisine geri dönüşüm işçileri olarak niye kadroya giremediğimizi sorduk. O da “Farkındaysanız size zabıta görevlendirdik sizinle bir takım çalışmalar başlattık. Kadroya girememe sebebine gelince sözleşmenizin bitmediği için giremediniz sözleşmesiniz bittiğin de kesinlikle sizi mağdur etmeyeceğiz” dedi. Ama verilen sözler tutulmadı. Geri dönüşüm çalışanları olarak mağduruz verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz.  Bizler işten atılan 11 işçi olarak kadro beklerken işten atıldığımız için çok mağdur olduk. Lüleburgaz bu çığlımızı duysun” dediler.

 

Murat Mahir ALTAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek