HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Mart 2020, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 2237 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dr. Özlem Bayezit mezoterapiyle ilgili bilgilendirmede bulundu

Özel Bir Nefes Hastanesi Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Bölümü Dr. Özlem Bayezit; geleneksel ve tamamlayıcı tıp ile mezoterapi hakkında bilgilendirmede bulundu.
Dr. Özlem Bayezit mezoterapiyle ilgili bilgilendirmede bulundu  

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıpla ilgili bilgi veren Dr. Özlem Bayezit “Fiziksel ve ruhsal hastalıklardan korunma, bunlara tanı koyma, iyileştirme veya tedavi etmenin yanında sağlığın iyi sürdürülmesinde de kullanılan bilgi, beceri ve uygulamaların bütününe Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp” diyoruz.

Mezoterapi Nedir?

 “ Tedaviye özel hazırlanan ilaç ve ilaç karışımları mikroenjeksiyon yöntemi ile doğrudan problemli bölgeye uygulanır. Bu sayede sistemik bir etki oluşmaksızın problem çözülür ve tedaviden maksimum fayda sağlanır. Tedaviye cevap;  Problemin Şiddetine, Kişinin yaşına ve cilt yapısına bağlı olmakla beraber genellikle 2 veya 3. Seanstan sonra görülmeye başlar.” diyen Dr.Özlem Bayezit Bir Nefes Hastanesi’nde Ağrı Mezoterapisinin uygulanabildiğini belirtti.

Hangi durumlarda kullanılır?

Ağrı Mezoterapisinin ; Kireçlenme, Bel Fıtığı, Boyun ve Sırt Ağrıları, Omuz ve Dirsek Ağrıları, El ve Bilek Ağrıları, Kalça ve Diz Bölgesi Ağrıları, Spor Yaparken tendonların zarar görmesi durumunda, Kas Ezilmeleri, Kas ve Bağ Zorlanmaları, Kısmi Yırtıklar, Eklem Burkulmaları, Kıkırdak Lezyonları ile Eklem Çevresi doku lezyonlarında oluşan hasar durumlarında uygulanabildiğini ifade eden Dr. Özlem Bayezit

Mezoterapinin kişiye sağladığı avantajlar nelerdir?

D. Bayezit mezoterapinin kişide Lokal ve hızlı etki, minimum ağrı hissi, düşük dozda ilaç kullanımı, yan etkisinin yok denecek kadar az oluşu, gündelik ve iş hayatını olumsuz etkilememesi ve girişimsel bir tedavi sunması gibi avantajlar sağladığını söyledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek