Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 29 Şubat 2020, Cumartesi 09:31 tarihinde eklendi. 2217 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sertifika zorunlu kurs, Salı günü başlıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından açılacak olan okul servis araç sürücüleri eğitimi ve okul taşıtları rehber personeli kursu salı günü başlıyor.
Sertifika zorunlu kurs, Salı günü başlıyor  

Lüleburgaz halkının mesleki ve beceri eğitimi kazanması amacıyla kurslar açan ve Trakya’nın en çok kurs açan merkezi durumunda olan Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okul servis araç sürücüleri eğitimi ve okul taşıtları rehber personeli kursu salı günü başlıyor.

Okul servis araç sürücülerinin ve rehber personellerinin kurs alıp belgeyi temin etmeleri gerekiyor. Salı ve çarşamba olmak üzere iki gün sürecek kurs 18.30-20.30 saatlerinde Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Binası Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Okul taşıtları rehber personeli kursuna katılacaklar için en az lise mezunu olma ve 22 yaşını doldurma şartı aranıyor.

Kursa katılacakların en geç Pazartesi günü Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek