Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 28 Şubat 2020, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel öğrenciler artık güvende

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Merkezi arasında özel çocukların yaşayabileceği olumsuz durumlara karşı önlem alabilmek amacıyla protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 27 Şubat 2020 Perşembe günü okulda özel öğrencilerden parmak izleri alındı.
Özel öğrenciler artık güvende  

Konuyla ilgili bilgiler veren Okul Müdürü İbrahim Fırtına “ Özel çocukların kaybolma ya da başlarına olumsuz bir şey gelmesi riskleri çok yüksek. Bazıları normal çocuklardan ayırt etmek te zor olabiliyor. Biz burada özel çocuklarımıza alakalı olarak başlarına herhangi bir şey gelmesi ya da kaybolmaları durumunda Emniyet Teşkilatının çocuğun bilgilerine hemen ulaşabilmesi açısından, kriz zamanını en aza indirebilmek için yaptığımız bir proje. Amacımız herhangi bir kaza, kaybolma ve kriz durumunda çocuğun parmak izinden ivedi olarak çocuğun bilgilerine ulaşıp, iş ve işlemlerin yürütülebilmesi için önemli bir proje. Hepsinin ailelerinden rızaları alındı. Kaymakamlık ve Milli Eğitim’in de izni var projede” diye konuştu.

Daha sonra öğrencilerin kendilerine eşlik eden Yunus polisleri ile birlikte polis motosikletlerine binerek motosiklet deneyimi yaşadılar.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek