HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Şubat 2020, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1070 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor evinde mağlup

Lüleburgazspor, ligin 19. hafta mücadelesinde evinde ağırladığı ligin son sırasında bulunan Uzunköprüspor’a 1-0 mağlup oldu.
Lüleburgazspor evinde mağlup  

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) 11. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, ligin 19. haftasında 23 Şubat 2020 Pazar günü Uzunköprüspor’u konuk etti. 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı TFF hakemlerinden Hakan Tezcan yönetti. Tezcan’ın yardımcılıklarını ise Burak Menteşe, Sylvester Ohakwe ve Ertuğrul Kösterelioğlu yaptı.

Lüleburgazspor karşılaşmaya Murat Ayaz, Tamer Kaçıran, Berat Kubat, Erce Bertuğ Duman, Yusuf Can Sevindik, Buğra Yaman, Onur Kahveci, Timurhan Atlılar, Mehmet Çağlar Çavdar, Yunus Şengül ve Abdulkadir Oruçoğlu 11’yle başladı.

Evinde oynadığı maçlarda 3 puanı kimseye kaptırmayan Lüleburgazspor, ligde zor zamanlar geçiren rakibi Uzunköprüspor’a 1-0 mağlup oldu.

Alınan sonuçla 23 puanda kalan Lüleburgazspor, 9.sıradaki yerini korurken Uzunköprüspor puanını 15’e yükseltti ve Vizespor’u geride bıraktı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek