Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Şubat 2020, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrenciler yöresel yemekleri sundu

Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulu tarafından 24 Şubat 2020 Pazartesi günü Değerler Eğitimi kapsamında “ Kültürel Mirasımız” başlığı ile yöresel yemekler sunumu yapıldı.
Öğrenciler yöresel yemekleri sundu  

İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ve okul müdürleri katıldı. Okul Müdürü Mehmet Şanlıer yaptığı açıklamada “Okulumuzda her ay bir değerimiz ayın değeri olarak belirleniyor. Bu değerle ilgili farkındalık oluşturacak çalışmalar yapılıyor. Bu ay kültürel mirasımızdan yemeklerimizi tanıtalım istedik. Katkı sunan velilerimize ve projeyi hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu çalışma ülkemizin kültürel zenginliğini bir kere daha ortaya koymakla birlikte Lüleburgaz’ın da bu kültürel çeşitliliğe ev sahipliği yaptığını göstermiş oldu” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek