Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 24 Şubat 2020, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldızlar Hentbol Grup Yarışmaları LYFA’da gerçekleşti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2019-2020 sezonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar Hentbol Grup Yarışmaları’nın açılışı 20 Şubat 2020 Perşembe günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) gerçekleşti.
Yıldızlar Hentbol Grup Yarışmaları LYFA’da gerçekleşti  

Açılış programına Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Tuncay Akgöl katıldı.

Antalya, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak olmak üzere 11 ilden gelen 400 öğrencinin katıldığı hentbol müsabakaları 20-23 Şubat 2020 tarihlerinde LYFA’da gerçekleşti.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Kaymakamlığı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek