Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 22 Şubat 2020, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 650 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Meral Akşener “Dertlerinizin konuşulacağı bir Türkiye’nin oluşması için çalışacağım”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 20 Şubat 2020 Perşembe günü saat 17.00’de Lüleburgaz’a geldi. Esnaf ziyaretinde bulunan ve parti binası önünde konuşma yapan Akşener’e Lüleburgazlıların ilgisi yoğun oldu.
Meral Akşener “Dertlerinizin konuşulacağı bir Türkiye’nin oluşması için çalışacağım”  

Lüleburgaz’a gelen Meral Akşener’i kalabalık bir grup karşıladı. Akşener’i karşılayanlar arasında Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İYİ Parti İlçe Teşkilatı, CHP İlçe Örgütü de vardı.

Meral Akşener, Lüleburgaz’da ki ilk ziyaretini Türkiye İş Bankası önünde bulunan Huzur Taksi çalışanlarına yaptı. Esnafın sorunlarını, beklenti ve taleplerini dinleyen Akşener, daha sonra parti binası halkla buluştu.

Lüleburgazlılara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “ Ben vatandaşın, milletin, işsiz gencin, şiddet gören kadının, iş bulamayan babanın, iş bulamadığı için babasından harçlık istemeye utanan gencin, süt inekçiliğini bırakıp şoförlüğe başlayan gencin, hayvancılığın bitmesinin, esnafın yok olmasının konuşulması gerektiğine inandığımız için şehir şehir, ilçe ilçe gezmeye karar verdik. Bugün 5. ilimizi tamamlıyoruz. Antalya, İzmir, Bursa, Edirne ve Kırklareli. Ekonomik olarak daha iyi yerlerden başladık.  Eğer Edirne’nin, Kırklareli’nin, İzmir kan ağlıyorsa İç Anadolu ne durumdadır? Bu ziyaretlerimizde bana sayın Erdoğan’ın konuştuğu konulardan soru soran olmadı ama elektrik faturasını herkes soruyor. Doğalgaz parasını, mazot, yem fiyatlarını soruyorlar. Emekli maaşlarındaki farkı söylediler. Propaganda yapmıyor, oy istemiyorum. Seçim olmayan bir dönemde şehirleri geziyor, sizin sorunlarınızı dinliyorum. Bu Türkiye Cumhuriyet tarihinde bir ilktir. Seçim öncesi söz veriyorlar, sonra yalanlara devam. Ben Meral Akşener’sem hepsi buraya gelecek. Hepsi gözünüzün içine bakacak. Atatürk üzerinden politika yapmak, Cumhuriyet üzerinden, milli değerler üzerinden ve dini değerler üzerinden politika yapmak babayı oğula, anayı kıza düşman etti. Kardeş kardeşin karşısına geçti. Bu kutuplaşmadan kar sağlayan yukarıdaki. Kutuplaştırma dilini reddediyoruz. Esas mesele sizsiniz. Sizin derdiniz, çocuğunuzun işi, evladınızın yarını. İnsanlarımız artık ülkeden gitmenin hesaplarını yapıyor. Bu ülkenin vatandaşına bunu düşündürtmektir beka sorunu.

Ekonominin konuşulacağı, sizin dertlerinizin konuşulacağı bir Türkiye’nin seçime kadar oluşması için ne gerekiyorsa yapacağım. Bunu kamuoyu da, ağalar da farkedecek. Onların rahatını bozacağım” diye konuştu.

Akşener, daha sonra İYİ Parti İlçe Binası’nda yeni seçilen yönetimle bir araya geldi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek