Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 21 Şubat 2020, Cuma 09:36 tarihinde eklendi. 5158 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Altında yeni rekor

Lüleburgaz Kuyumcular Odası Başkanı Şerif Arda yaptığı açıklamayla altın fiyatlarının dünyada yaşanan gelişmelere bağlı olarak artışını sürdürdüğünü ve 20 Şubat 2020 tarihi itibariyle küçük altının 525 TL’den işlem gördüğünü belirtti.
Altında yeni rekor  

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. 20 Şubat 2020 Perşembe günü 22 ayar bileziğin gramı 305 TL, Ata Lira 2150 TL, Reşat Altın 2150 TL, çeyrek(küçük) altın 525 TL, yarım altın 1050 TL’den işlem gördü. Altın fiyatlarının dünyada yaşanan gelişmelere bağlı olarak yükseldiğini söyleyen Lüleburgaz Kuyumcular Odası Başkanı Şerif Arda “ Corona virüsünün yarattığı etki ve Libya’da yaşanan gelişmeler nedeniyle altın yükselişini sürdürdü. Suriye’deki olaylar piyasaları tedirgin ediyor. Altındaki yükselişin süreceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek