Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 21 Şubat 2020, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 670 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üreticiler teknoloji ile buluştu

Lüleburgaz’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında üreticiler teknoloji ile buluştu.
Üreticiler teknoloji ile buluştu  

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Funda Eylem Özel, Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi 10.Etap kapsamında, Lüleburgaz ilçesine  bağlı Akçaköy'de bulunan Balmuk Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine ait olan hayvancılık işletmesine yüzde 50 hibe desteği ile alınan süt sağım robotlarını, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Evren Gülpınar ve teknik ekiple birlikte inceledi.

İşletmeyi gezen İl Müdürü Funda Eylem Özel yatırımcı Cavit Balmuk’tan  robotların işletmeye katkıları hakkında bilgi alarak İlde bulunan tüm işletmelerin  bundan sonraki hibe programlarından faydalanmaları için başvuruda bulunmaları gerektiğini ifade etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek