HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Şubat 2020, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 971 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Masa Tenisi müsabakalarına Traker damga vurdu

Traker Spor Kulübü, Masa Tenisi İl Temsilciliği Yıldızlar Ferdi İl Birinciliği müsabakalarında 2 birincilik ve 1 ikincilik elde etti.
Masa Tenisi müsabakalarına Traker damga vurdu  

Masa Tenisi federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta sonu 2019-2020 Sezonu Masa Tenisi İl Temsilciliği Yıldızlar Ferdi İl Birinciliği müsabakaları gerçekleşti. Kırklareli Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara Traker Spor Kulübü’nden 2 erkek ve 1 bayan sporcu katıldı.

Müsabakalarda 2 birincilik ve 1 ikincilik elde eden sporculara kupalarını Masa Tenisi İl Temsilcisi Ayvaz Yalçın verdi.

Turnuvada Traker Spor Kulübü’nden Yıldız Kızlar kategorisinde Eylül Günay birinci olurken, Yıldız Erkeklerde Muhammet Akalın birinci, Muhammed Mustafa İbik ise ikinci oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Antrenörü Erman Duran “Sporcularımın performansından oldukça memnunum . Ocak ayında yapılan Yıldızlar Takım İl Virinciliği müsabakalarında kız ve erkek takımlarımızla 2 birincilik almıştık ve şimdi aldığımız bu 2 birincilik ile başarımızı pekiştirmiş olduğumuzu düşünüyorum. Mart ayında Erzurum’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına hazırlıklarımız hız kesmeden devam edecek. Sporcularımızı ve yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Kulüp yöneticileri Birsel Çamalan ve Timur Atik ise kulüp antrenörü Erman Duran ve sporcularını tebrik etti.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek