HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Şubat 2020, Perşembe 09:07 tarihinde eklendi. 1362 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kadın Kolu’nda devir teslim

CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanlığı’nda 19 Şubat 2020 Çarşamba günü devire teslim töreni yapıldı. Önceki başkan Münevver Ardagül görevi, geçtiğimiz haftalarda seçilen yeni Kadın Kolu Başkanı Güzeri Yılmazoğlu’na devretti.
CHP Kadın Kolu’nda devir teslim  

CHP Lüleburgaz İlçe Binasında gerçekleşen devir teslim törenine Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin eşi Aysu Gerenli, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Lüleburgaz Şube Başkanı Hatice Çetinaslan ve partili kadınlar katıldı.

Törende konuşma yapan Yeni Başkan Güzeri Yılmazoğlu “ Münevver Başkanımız 1,5 yıl yürüttüğü bu görevi 9 Şubat’ta yaptığımız seçimlerde ben Güzeri Yılmazoğlu’na devretti. Arkadaşımıza, başkanımıza görevi süresince yaptığı faaliyet, çalışma ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Başkanımızla beraber burada yollarımız ayrılmıyor, aksine birleşiyor. Bundan sonra da çalışmalarımızı birlikte, hep beraber yürüteceğiz. Partimize yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diyerek Münevver Ardagül’e teşekkür etti.

Duygu dolu anlar

Başkan Güzeri Yılmazoğlu, Münevver Ardagül’e katkılarından dolayı plaket ve çiçek takdim etti. Önceki Başkan Münevver Ardagül, plaketi alırken duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Daha sonra kürsüden partili kadınlara seslenen Başkan Güzeri Yılmazoğlu; kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet, Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesiyle ilgili bir konuşma yaptı. Kadınların siyasette daha çok söz sahibi olması gerektiğini belirten Güzeri Yılmazoğlu, kadınlara “CHP sizin evinizdir” diyerek CHP’ye davet etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek