Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 20 Şubat 2020, Perşembe 09:06 tarihinde eklendi. 2353 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe Bilek Güreşi Takımı İl Seçmelerine katıldı

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi Bilek Güreşi Takımı, Kırklareli’nde yapılan Bilek Güreşi İl Seçmenlerinde 5 birincilikle döndü.
Kepirtepe Bilek Güreşi Takımı  İl Seçmelerine katıldı  

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi 2020 Okul sporları Bilek Güreşi İl seçmelerinde A grubunda Ezgi Ceyda Güzey 60 kg da sağ ve sol kolda 1.  Sıla Asya Tezcan 65 Kg da sağ ve sol kolda 1., Eren Özturan 55 Kg da sağ ve sol kolda 1. oldu.

Yine Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi Bilek Güreşi takımından Serdar Doğan 70 kg da sağ ve sol kolda 3., B grubunda Vuslat Erkorkmaz 60 kg da sağ ve sol kolda 1., Ezgi Çetin 60 Kg da sol kolda 2. sağ kol da 3. , Mert Yiğit Çalışkan 75 Kg da sağ ve sol kolda 1. oldu.

 Bilek güreşi çalıştırıcısı Cem Aktan yaptığı açıklamada; “ Beş tane öğrencimiz birinci olarak grup elemelerine katılmaya hak kazanmıştır. B grubu sporcular 14-15 Martta Düzce’de  ve A grubu sporcular 28-28 Mart 2020 Karabük'te yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımızın burada da başarılı olup Türkiye Şampiyonasına katılacaklarına inanıyorum ” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek