HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Şubat 2020, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 944 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı yarın

Lüleburgaz Kent Konseyi tarafından, 20 Şubat 2020 Perşembe günü saat 19.30’da 2020 1.Olağan Genel Kurul Toplantısının 2. oturumu yapılacak.
Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı yarın  

Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda yapılacak genel kurulda kurulacak 2 yeni meclis ve Lüleburgaz halkını da içine dahil edecek proje açıklanarak oylamaya sunulacak. Açılış ve yoklamayla başlayacak genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla devam edecek.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Binnur Dinç’in konuşmasının ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya da katılım sağlamaları durumunda konuşma yapacak.

Kent Konseyi meclis ve çalışma gruplarının sunumu ve kurulacak meclislerin oylamaya sunulmasının  ardından 2020 projeleri oylamaya sunulacak. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek