Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Şubat 2020, Salı 09:06 tarihinde eklendi. 648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YKKED Genel Kurulu yapıldı

Yeni Kuşak Köy Enstitüsü Derneği(YKKED) Lüleburgaz Şubesi tarafından 16 Şubat 2020 Pazar günü Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.
YKKED Genel Kurulu yapıldı  

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) gerçekleşej 7.Olağan Genel Kurul Toplantısına Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve şube yöneticileri katılım gösterdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı yapılan oylamayla onursal üyeliğe Naim Özkan seçildi.

Divan Kurulu’nun oluşturulması, tüzük değişikliği hakkında bilgilendirme, 2018-2019 çalışma, denetleme ve mali raporların okunması ve 2018-2019 yılı hesaplarının aklanmasının ardından toplantı devam etti.

2020-2021 tahmini bütçenin okunması ve oylanmasının ardından 2020’ye ait bilanço okundu. Üyelerin görüş, öneri ve dileklerinin ifade edilmesinin sonra genel merkez delegeleri, yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimiyle toplantı sona erdi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek