Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 18 Şubat 2020, Salı 09:04 tarihinde eklendi. 927 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BUL GÖÇ’ten 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği

Lüleburgaz Bulgaristan Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BUL GÖÇ) 14 Şubat Sevgililer günü etkinliği düzenledi.
BUL GÖÇ’ten 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği  

Etkinlikle ilgili bilgi aldığımız BUL GÖÇ Lüleburgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mert yaptığı açıklamada; “Derneğimizin düzenlediği 14 Şubat Sevgi’de Buluşalım etkinliğini  Pyramid Garden Bistro’da düzenledik. Dernek üyelerimiz geceye eşleriyle, evli olmayanlar da sevgilileri ile katıldı. Gecede dernek üyelerimize büyük bir enerji kattı. Şimdi 7 Mart’ta düzenleyeceğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde üyelerimiz Balkan Müzikleri ile doyasıya bir gece yaşayacak. Etkinliğimizin yerini de önümüzdeki günlerde üyelerimizle paylaşacağız” dedi.

 

Ertan BAYE

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek