Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 17 Şubat 2020, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahçeşehir Koleji Robotik takımından Kaymakam Kaya ve Müdür Erdem’e ziyaret

Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen Fırst Lego League (FLL) 16.sezon 3. İstanbul Ortaokul turnuvasında “Sunum Ödülü” kazanan Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Ortaokul robotik takımı öğrencileri, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i makamında ziyaret etti.
Bahçeşehir Koleji Robotik takımından Kaymakam Kaya ve Müdür Erdem’e ziyaret  

Ziyarete Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü Müdürü Hüseyin Gürçay, Okul Müdürü Duygu Peran ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Çağlar Akgül de eşlik etti.

Lüleburgaz’ın çevresi, ulaşımı ve binaları için buldukları çözümlerle “Sunum Ödülü” kazanan Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Robotik Takımı Inception, Kaymakam Mustafa Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’e turnuva ve kazanılan ödül hakkında bilgiler verdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek