Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Şubat 2020, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1298 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ertuğrul Teoman Yalçınkaya son yolculuğuna uğurlandı

Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı ve Eski Kastamonu Milletvekili Erol Bülent Yalçınkaya’nın oğlu, Ertuğrul Teoman Yalçınkaya 15 Şubat 2020 Cumartesi günü toprağa verildi.
Ertuğrul Teoman Yalçınkaya son yolculuğuna uğurlandı  

Lüleburgaz’a Orman Fidan Müdürü olarak gelen, daha sonra 1973-1977 yıllarında Adalet Partisi’nden(AP) Belediye Başkanlığı, 1983 seçimlerinde de ANAVATAN Partisi’nden Kastamonu Milletvekili seçilen Erol Bülent Yalçınkaya, 1989 yılında vefat etmişti.

Lüleburgaz’a görev yaptığı dönemlerde önemli izler bırakan Eski Belediye Başkanı Erol Bülent Yalçınkaya’nın 1967 doğumlu oğlu Ertuğrul Teoman Yalçınkaya’da geçtiğimiz günlerde lösemi hastalığı nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Deniz Yalçınkaya’nın eşi, Mehmet Erol Yalçınkaya’nın babası olan Ertuğrul Teoman Yalçınkaya’nın cenazesi 15 Şubat 2020 Cumartesi günü öğle namazına müteakiben Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Eski Şehir Mezarlığına defnedildi.

Hürfikir Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek