Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 15 Şubat 2020, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1093 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Yeni yerine taşındı

Lüleburgaz’da 2003 yılından beri değişik isimlerle Yılmaz Mahallesi İhtisas Mahkemeleri Sokak No: 3 adresinde hizmet veren 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi 10 Şubat 2020 Pazartesi günü yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Yeni yerine taşındı  

Lüleburgaz’da 2003 yılından beri değişik isimlerle  Yılmaz Mahallesi İhtisas Mahkemeleri Sokak No: 3 adresinde hizmet veren 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi 10 Şubat 2020 Pazartesi günü yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Lüleburgaz Müftülük Binası yanında, Lüleburgaz Vergi Dairesi karşısından girişi olan yeni hizmet binasına vatandaşlar da yavaş yavaş alışmaya başladı.

Bilindiği gibi  6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Yılmaz Mahallesi İhtisas Mahkemeleri Sokak No:3 adresinde 2003 yılında 2 No’lu Sağlık Ocağı’nın Şubesi olarak hizmet vermeye başlamıştı.

2006 yılında 6 No’lu Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayan bina son olarak da 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek