Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 15 Şubat 2020, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor lige dönüyor

Ziraat Türkiye Kupası(ZTK) çeyrek finalinde Fenerbahçe’ye toplamda 4-0 kaybederek kupadan elenen Kırklarelispor, bugün Şanlıurfaspor’u ağırlayacak.
Kırklarelispor lige dönüyor  

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor, hafta içinde Fenerbahçe deplasmanına konuk olmuş ve 1-0 mağlup olmuştu. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe’ye toplamda 4-0’lık skorla yenilerek kupaya veda eden Kırklarelispor, bugün lige dönüyor.

Kupadaki başarısını lige taşımak isteyen Kırklareli ekibi, bugün 13.30’da ligin son sırasında bulunan Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Serkan Önsal yönetecek. Önsal’ın yardımcılıklarını Suat Güz, Mehmet Akıncık ve Sabit Selvi yapacak.

Maç eksiğiyle 26 puanı bulunan Kırklarelispor, ligin 12.sırasında bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek