Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 13 Şubat 2020, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1123 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAL’da 17.hafta tamamlandı

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) 17. hafta karşılaşmaları geçtiğimiz haftasonu oynanan mücadeleler ile tamamlandı.
BAL’da 17.hafta tamamlandı  

Edirnespor’un liderliğini sürdürdüğü 11. grupta; üst sıraları zorlayan Tekirdağspor, bu hafta Alibeyköyspor deplasmanından puansız dönerken, Arnavutköy Belediyespor deplasmanda Başiskele Doğantepespor’u farklı geçerek zirve takibini devam ettirdi.

Çengelköyspor kendi evinde Karamürselspor’a 1-0 mağlup olarak lider Edirnespor ile arasındaki puan farkını 4’e yükseltti.

Tekirdağspor Alibeyköy’den Puansız Döndü

Grubunda 28 puanla 4. sırada yer alan Tekirdağspor, Alibeyköyspor’a 2-1 mağlup olarak lider Edirnespor ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı. Alibeyköyspor 23 olan puanını 26’ya yükselterek 7. sırada yer aldı.

Edirnespor Kendi Evinde Bigaspor’u Kolay Geçti

11. Grup lideri Edirnespor kendi evinde ağırladığı Çanakkale temsilcisi Bigaspor’u 3-0’lık net bir skorla geçerek liderliğini devam ettirdi. Bigaspor 27 puanla 5. sırada yer aldı.

Bozacaada -Uzunköprü Yenişemedi

Grubun alt sıralarını ilgilendiren Bozcaadaspor – Uzunköprüspor müsabakasında galip gelen olmadı. Bozcaadaspor iç saha avantajını kullanamazken, Uzuköprüspor deplasmandan aldığı 1 puanla yetindi.

Çengelköy Kendi Evinde Mağlup

Kendi evinde Karamürselspor’u ağırlayan Çengelköyspor, rakibine 1-0 mağlup olarak lider Edirnespor’la 1 olan puan farkını 4’e çıkardı.

Lüleburgaz İç Sahada Kaybetmiyor

Lüleburgazspor geçtiğimiz hafta Çerkezköyspor’u kendi sahasında mağlup etmişti. İç saha performansını koruyan Lüleburgazspor,  17. Hafta da kendi sahasında başka bir İstanbul temsilcisi Ortaköyspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 23’e yükseltti. 

BAL 11. Grup 17. hafta müsabakaları şu şekilde sonuçlandı;

Edirnespor 3-0 Bigaspor, Alibeyköyspor 2-1 Tekirdağspor, Doğantepespor 1-4 Arnavutköy Belediyespor, Lüleburgazspor 1-0 Ortaköyspor, Çerkezköyspor 2-1 Vizespor, Çengelköyspor 0-1 Karamürselspor, Bozcaadaspor 1-1Uzunköprüspor

17. hafta sonunda BAL 11.Grup’ta puan tablosu ise şu şekilde oluştu;

Edirnespor 34 puanla liderliğini sürdürürken 32 puana sahip Arnavutköy 2, 30 puanlı Çengelköyspor ise 3.sırada bulunuyor. 28 puana sahip Tekirdağspor 4. 27 puanlı Bigaspor 5. Sırada bulunuyor. 26 puanla sahip iki takımdan Karamürselspor 6. Alibeyköyspor 7.sırada bulunuyor. 24 puanlı Ortaköyspor 8. 23 puanlı Lüleburgazspor 9, 18 puana sahip Çerkezköy 1911Doğanspor 10.sırada yer alıyor. 17 puanlı Bozcaadaspor 11, 15 puanlı Başiskele Doğantepespor 12, 12 puanlı Uzunköprüspor 13, 10 puanlı Vizespor ise son sırada bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek