Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 12 Şubat 2020, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Veteran Kış Kupası Lüleburgaz’da yapıldı

Lüleburgaz, 8-9 Şubat tarihlerinde yapılan Veteran Kış Kupası Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Turnuvada Lüleburgaz Tenis Kulübü sporcuları, üçüncü oldu.
Veteran Kış Kupası Lüleburgaz’da yapıldı  

Veteran Kış Kupası Tenis Turnuvası, 8-9 Şubat 2020 tarihlerinde İstek Okulları Lüleburgaz Kampüsünde bulunan tenis kortunda gerçekleşti. 10 takımın yer aldığı turnuvada Lüleburgaz Tenis Kulübü ile Bulgaristan’ın Harmanlı Tenis Kulüpleri de katıldı.

Turnuvada Bulgaristan’ın Harmanlı Tenis Kulübü’nden Galima/Kamen ikilisi şampiyon olurken Krasimira/Dimitar ikilisi ikinci, Lüleburgaz Tenis Kulübü’nden İlke Yeşildağ-Serhan Uzuntekin ise 3.oldu.

Lüleburgaz Tenis Kulübü’nden yapılan açıklamada organizasyona destek veren Lüleburgaz Belediyesi ve İstek Okulları Lüleburgaz Kampüsü’ne teşekkür edildi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek