Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 04 Şubat 2020, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 4647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz BUL GÖÇ’ten görkemli açılış

Lüleburgaz Bulgaristan Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BUL GÖÇ) dernek bürosu önceki gün saat 14.30’da düzenlenen bir tören ile açıldı.
Lüleburgaz BUL GÖÇ’ten görkemli açılış  

Yılmaz Mahallesi Orhan Özcanlar Sokak Engin Pasajı’nda gerçekleştirilen açılışa AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Nihal Organ, Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu,  Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Yardımcısı Zürfettin Hacıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Dönmez, Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nükhet Turafan Cebelli,  LUTED Başkan Yardımcısı Erdin Kurt, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri katıldı.

 

Lüleburgaz BUL GÖÇ Başkanı Yüksel Mert yaptığı konuşmada; “Lüleburgaz’da nüfusun önemli bir kısmını oluşturan Bulgaristan göçmenleri arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı büyütmek ve güçlendirmek için BUL GÖÇ’ü kurduk.  Çalışmalarımızı bu şekilde sürdüreceğiz” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek