Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 03 Şubat 2020, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 3772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’nin hazırlıkları tamdır

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay, Lüleburgaz’da olası bir deprem, afet veya acil durumlar için hazırlıklarının tam olduğu söyledi.
Lüleburgaz Belediyesi’nin hazırlıkları tamdır  

Atay yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek süre içinde koordinasyonu ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla halkın tehlikeli bölgeden uzaklaştırılarak güvenli bir şekilde toplanabileceği toplanma alanlarının belirlenmesi ve bu alanlara ait bilgilerin e-devlet kapısı altyapısı kullanılarak ilan edilmesi İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı’nca planlanmaktadır. Söz konusu toplanma alanları belediyemiz tarafından Afet Yönetimi ve Karar Destek Sistemi (AYDES) üzerinden oluşturulan tabelalarla işaretlenmiş olup duyurusu yapılmıştır.  Afet ve acil durumlara ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımız ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde devam etmektedir. “

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek