Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 01 Şubat 2020, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 4263 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

35.Haliç Buluşmasına Lüleburgaz’dan yoğun katılım

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanı Abdussamed Kayalı ve AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleştirilen 35. Haliç Buluşması / Tarihi Süreçte Türkiye ve Libya İlişkileri Konferansına katıldı.
35.Haliç Buluşmasına Lüleburgaz’dan yoğun katılım  

Yıllardan beri Afrika’da araştırmalar yapan Türkiye’nin Senegal Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa katılım sağlayan Kayalı ve Aydın, Afrika ülkelerinin Türkiye için önemini dinledi.

 Konferansla ilgili açıklamalarda bulunan Ömer Aydın “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletimizin Libya konusunda attığı adımlar sürece bir denge getirdi ve ateşkes zemini oluştu. Hem sahada hem de masada pozisyonumuzu güçlü tutarak siyasi sürece destek olunacağına inancımız tamdır. Libya'da Devletimizin mevcudiyeti barış umutlarını arttırmıştır. Cumhurbaşkanımızın her fırsatta belirttiği gibi devletimiz meşru hükümetin yanında durmaya devam edecektir.” dedi.

Aydın, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin tarafından açıklanan yönetim kurulu listesini de tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek