33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 29 Ocak 2020, Çarşamba 09:10 tarihinde eklendi. 616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yağışlı hava etkisini sürdürecek

Hafta başını yağışlı havayla karşılayan Lüleburgaz’da yağışlar iki gün daha etkili olacak. Hava sıcaklıklarında ise artış yaşanacak.
Yağışlı hava etkisini sürdürecek  

Lüleburgaz’da geçtiğimiz hafta sonu hava sıcaklıklarında artış yaşanmış, Lüleburgazlılar hafta başını da yağışlı havayla karşılamıştı. Sağanak yağışların etkili olduğu şehrimizde yağışlar 2 gün daha etkisini gösterecek. Hava sıcaklıkları ise daha da artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre;  Lüleburgaz’da bugün sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise en yüksek 16, en düşük 1 derece olacak. Yarın hava sıcaklığında düşüş beklenen şehrimizde hava sıcaklığının en yüksek 9, en düşük en düşük 0 derece olması beklenirken yağışlar sürecek.  Lüleburgaz Cuma gününden itibaren çok bulutlu havanın etkisine girecek. Termometreler en yüksek 14, en düşük eksi 4’ü gösterecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek