Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Ocak 2020, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 963 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönüllü Anneler depremzedeler için birlik oldu

Lüleburgaz’da ihtiyaç sahiplerine yardım etme amacıyla CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Münevver Ardagül ve Gökçe Yeşil öncülüğünde kurulan Gönüllü Anneler grubu, depremzedeler için yardım toplayarak deprem bölgesine ulaşmasını sağladı.
Gönüllü Anneler depremzedeler için birlik oldu  

Lüleburgaz’da yardımsever vatandaşlardan topladığı kıyafet, oyuncak gibi eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak gönüllere giren Gönüllü Anneler grubu, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından vatandaşların yaralarını sarmak için birlik oldu.

Sosyal medya üzerinden hızla büyüyen ve ihtiyaç sahiplerine ettiği yardımlarla yüreklere dokunan Gönüllü Anneler, geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından depremzedeler için yardım toplayarak yardımları Lüleburgaz Belediyesi’ne iletti. Toplanan yardımların tümü belediye personeli tarafından TIR’lara yüklenerek deprem bölgesine ulaştırdı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Münevver Ardagül “Tüm güzel yürekli yardımsever insanlarımızdan Allah razı olsun. Bu sabah itibariyle bizlere yolladığınız deprem bölgesine gönderilmek üzere yardımlarınızı Lüleburgaz Belediyemize teslim ettik. Birlikten kuvvet doğar. İyilik bulaşıcıdır” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek