Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Ocak 2020, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ovacık Gençlikspor gol yağdırdı

Kırklareli 1. Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Ovacık Gençlikspor, rakibi Sarıcaalispor’u ; Melih Tufan, Metehan Barık(2), Kaan Özmen(2), Emrah Üresin ve Kaan Güngör’ün golleriyle 7-0 mağlup etti.
Ovacık Gençlikspor gol yağdırdı  

Kırklareli 1. Amatör Lig A Grubu 2019-2020 sezonunun 13. hafta mücadeleleri geçtiğimiz haftasonu oynandı.  İstasyon Sentetik Saha’da oynanan karşılaşmada Sarıcaalispor ile Ovacık Gençlikspor karşı karşıya geldi.

Ovacık Gençlikspor, rakibi Sarıcaalispor adeta gol yağmuruna tuttu. İyi oyununu sahaya yansıtan Ovacık Gençlikspor’da golleri; Melih Tufan,  Metehan Barık(2), Kaan Özmen(2), Emrah Üresin ve Kaan Güngör kaydetti.

4. galibiyetini elde eden Ovacık Gençlikspor, 12 puanla puan tablosunun 7.sırasında buunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek