Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 28 Ocak 2020, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1532 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Budak Çal’ın ismi toplantı salonuna verildi

CHP Lüleburgaz parti binasında bulunan toplantı salonunun adı yönetim kararıyla “Budak Çal Toplantı Salonu” olarak değiştirildi.
Budak Çal’ın ismi toplantı salonuna verildi  

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi tarafından alınan kararla parti binası içinde yer alan toplantı salonunun isminin “Budak Çal Toplantı Salonu” olarak değiştirilmesine karar verildi. Alınan karar ilçe Örgütünün 27 Ocak 2020 Pazartesi günü düzenlediği geleneksel parti toplantısında İlçe Başkanı Devrim Gündüz tarafından dile getirildi.

Devrim Gündüz toplantıda yaptığı konuşmada “ Toplantı salonumuzun isminin “Budak Çal Toplantı Salonu” olarak değiştirilmesi kararını verdik. Belde ve belediye başkanlarımızın dahil edileceği bir açılış yapacağız. Bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Kendisinin rızasını aldık. Çok mutlu oldu. İnsanlara hayattayken değer verilmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek