İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 28 Ocak 2020, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 595 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Valisi Bilgin'den doğal afetlerde gönüllülük çağrısı:

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Türkiye olarak afetlere karşı her zaman hazır olmalıyız. Tüm vatandaşlarımızın AFAD gönüllüsü olması için çağrıda bulunuyorum." dedi.
Kırklareli Valisi Bilgin'den doğal afetlerde gönüllülük çağrısı:  

Vali Bilgin, yaptığı açıklamada, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ile tüm Türkiye'nin yasa boğulduğunu söyledi.

Elazığ'da yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmalarının halen devam ettiğini ifade eden Bilgin, ekiplerin başarılı çalışmaları ile birçok vatandaşın enkaz altından çıkarıldığını hatırlattı.

Bu tür depremlerin ve doğal afetlerin ne zaman ne şekilde geleceğinin belli olmadığını vurgulayan Bilgin, bu nedenle tüm vatandaşların doğal afetlere karşı bilinçli olması gerektiğini aktardı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca yürütülen "AFAD Gönüllülük Projesi"nin önemine değinen Bilgin, şöyle devam etti:

"Türkiye olarak afetlere karşı her zaman hazır olmalıyız. Tüm vatandaşlarımızın AFAD gönüllüsü olması için çağrıda bulunuyorum. Çünkü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zaman zaman depremler meydana gelmekte. AFAD gönüllüleri ile meydana gelebilecek afetlerde maddi ve manevi zararı en aza indirmeyi amaçlıyoruz." 

Bilgin, AFAD gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlara gerekli eğitimler verildiğini sözlerine ekledi.

Haber: Ertan BAYER

Fotoğraf: Kırklareli Valiliği

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek