Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Ocak 2020, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Vatan Partisi; “Vurulduk ey halkım unutma bizi”

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Uğur Mumcu ve Gaffar Okan cinayetleriyle ilgili açıklama yaptı.
Lüleburgaz Vatan Partisi; “Vurulduk ey halkım unutma bizi”  

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Şaban Kızıltan; “İki Demokrasi Şehidimizi de saygıyla anıyoruz.” dedi.

 

Başkan Şaban  Kızıltan yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “ Türkiye basın tarihinin önde gelen isimlerinden biri olan Uğur Mumcu, otomobiline konan bombayla 27 yıl önce 24 Ocak 1993 ‘ te öldürüldü. Suikast te yer alan isimlerin bazıları yakalandı , yargılandı , mahküm edildi, ancak cinayetin arkasındaki  güçler bugüne kadar aydınlatılamadı. Gladyo – Tarikat – Mafya ilişkisini yıllar önce yazdığı yazılarla ve kitaplarla ortaya koymuştu. Ölümünden sonraki Susurluk skandalıyla bu ilişkiler belgelendi.

 

Uğur Mumcu, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın ve cumhuriyet devrimlerinin bedel ödeyen tüm yurttaşlarının bayrağını devralmış bir yazar olarak Cumhuriyetçiydi , Halkçıydı , Milliyetçiydi , Laikti , Devletçiydi ve Devrimciydi.

 

Atatürk Devrimlerinin yılmaz bekçisi Uğur Mumcu’ yu saygıyla anıyoruz.

 

 24 Ocak 2001 günü , Uğur Mumcu’yu anma etkinliğine giderken öldürülen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan ve beş polisimizin şehit edilişlerinin yıldönümünde de  tüm şehitlerimizi yadediyoruz.”

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek