Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Ocak 2020, Cumartesi 09:43 tarihinde eklendi. 741 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Osman Bilgin’den Lüleburgaz ziyareti

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 24 Ocak 2020 Cuma günü (dün) Lüleburgaz’ı ziyaret etti.
Vali Osman Bilgin’den Lüleburgaz ziyareti  

Ziyaretine Lüleburgaz’da geçtiğimiz günlerde çıkan silahlı çatışmada vurularak yaralanan polis memuru Mümin Kula’yı ziyaretler başlan Vali Osman Bilgin, Cuma namazını Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kıldı.

Buradaki cenaze namazına da katılan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, daha Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlüğü’nde bir toplantı yaptı.

 

Toplantıya Kırklareli Valisi Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz,  Kırklareli İl Emniyet Müdürü Selçuk Çengeloğlu, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Erol Özgür, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Ömür Gökmen, Lüleburgaz Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, Lüleburgaz Kızılay Başkanı Mustafa Gamsız, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Lüleburgaz Kent Konseyi temsilcileri, oda ve dernek başkanları katıldı.

 

Toplantı da Lüleburgaz’da  bulunan  içkili eğlence mekanları görüşüldü. Toplantının ilk 15 dakikası basına açık olurken daha sonra basına kapatıldı. Alınan kararların toplantı sonrasında açıklanacağı belirtildi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek