HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Ocak 2020, Salı 09:35 tarihinde eklendi. 4269 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Baz istasyonu uygun bulundu

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi sakinlerinin havalandırma süsü verilerek mahallelerine yerleştirilen baz istasyonu için yaptıkları şikayet sonuçlandı.
Baz istasyonu uygun bulundu  

 Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu’ndan verilen cevapta baz istasyonunun güvenlik sertifikası alarak, yaşam alanları sınırları dikkate alınarak inşa edildiği ve endişe edilecek bir durum bulunmadığı belirtildi.

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsel Güney, geçtiğimiz aylarda mahalle sınırları içerisinde yer alan bir plazanın çatı katında havalandırma süsü verilmiş halde inşa edilen baz istasyonunu farketmesi üzerine durumdan şikayetini dile getirmişti. Muhtar Güney’in konuyla ilgili başlattığı imza kampanyasına mahalle sakinlerinin yoğun katılım göstermişti.

Toplanan imzaları ulaştıran Muhtar Gürsel Güney’e baz istasyonu ile ilgili cevap geldi. Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu İstanbul Bölge Müdürlüğü’nden verilen cevapta bölge müdürlüklerinden güvenlik sertifikası alınmadan baz istasyonu inşa edilmediği, bu güvenlik sertifikalarının yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda verildiği, baz istasyonunun okulların, okul bahçelerinin, çocuk oyun parklarının, oyun alanları ve umuma açık parkların güvenlik mesafesine uygun olarak inşa edildiği ve endişe edilecek bir durumun bulunmadığı belirtildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek