Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 21 Ocak 2020, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 557 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Gazeteciler Derneği’nden Soner Arslan’a ziyaret

Türkiye Genç Gazeteciler Derneği(TGGD) Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Samet Demir, Lüleburgaz’ın sevilen isimlerinden Soner Arslan’ı ziyaret etti.
Genç Gazeteciler Derneği’nden Soner Arslan’a ziyaret  

Türkiye Genç Gazeteciler Derneği(TGGD) Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Samet Demir ve Ercan Tek, önceki dönem İYİ Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan ve Kalecik Doğalgaz İşletme Müdürü Soner Arslan’ı ziyaret etti.

Türkiye Genç Gazeteciler Derneği adına yapılan ziyarette Lüleburgaz’ın sorunları konuşuldu.

TGGD Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Samet Demir ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada “Kıymetli ağabeyim Soner Arslan'a bize göstermiş olduğu misafirperverlik, ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum. Kendisiyle uzun süredir ağabey, kardeşlik hukukumuz var, dün beraberdik, bugünde beraberiz, yarınlarda da beraber olacağız. Gerek iş hayatında gerek siyasi hayatındaki samimiyeti ve inancından şüphemiz yoktur.

İş hayatındaki çizgisi maddiyattan önce hizmet anlayışı olduğu için takdir ediyorum, bu takdiri hak eden anlayışın tüm toplum tarafından benimsenmesini temenni ediyorum.

İş hayatında ve siyasi hayatında daha güzel yerlere geleceğinden ümidim var. Kendisine, sağlık, huzur ve başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek