33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 21 Ocak 2020, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 694 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

U14 milli takım seçmeleri Lüleburgaz’da yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar tarafından düzenlenen 14 yaş altı milli takımlar seçmeleri Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda yapıldı.
U14 milli takım seçmeleri Lüleburgaz’da yapıldı  

2006 doğumlu oyuncuları kapsayan seçmelerde oyuncuları 14 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya ve Genç Milli Takım Antrenörleri Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Sinan Turan, Ahmet Ceylan, Mehmet Bölükbaşı, Suat Okyar, Bülent Akyıldız, Ahmet Gün ve Kamil Duygun izledi.

Genç Milli Takım antrenörleri, U14 Milli Takım seçme maçı öncesi Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’ni ziyaret etti.  Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili İlhami Zafer Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Cem Sain ve Tesisler Müdürü Şeniz Gedemen milli takım antrenörlerinden oluşan ekibe ziyaretlerinde eşlik etti. Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’ün hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu tesis teknik ekip tarafından beğeniyle karşılandı.

Genç oyuncuları milli takıma kazandırmak için Türkiye'de dolaşmadık yer bırakmayacaklarını belirten Şahinkaya, “Harika çocuklarımız var. Gençlerimiz çok yetenekli. Burada bölge müdürlerimize, bölge antrenörlerimize ve milli takım antrenörlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Genç Milli Takımlar teknik direktörleri ile bölge antrenörlerinin takip ettiği maçlar sonrasında, en küçük yaş grubu olan U14 Milli Takımı'na ve kulüplere oyuncu havuzu oluşturulacak.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek