Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 20 Ocak 2020, Pazartesi 09:34 tarihinde eklendi. 581 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya CHP’nin Ak Saçlılarını ziyaret etti

CHP’de yaklaşan il başkanlığı seçim öncesi siyasi hareketlilik hızlandı.
Özgür Kaya CHP’nin Ak Saçlılarını ziyaret etti  

İki dönem CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı yapan Özgür Kaya’nın İl Başkanlığına adaylığı kulislerde konuşulurken, gerçekleşen bu ziyaretler CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün yapılacak il kongresine şimdiden hazırlanmaya başladığını gösterdi.

 

CHP Lüleburgaz Milletvekilleri eski milletvekilleri Tansel Barış ve Gürcan Ersin, Lüleburgaz eski Belediye Başkanı Özcan Değirmencioğlu,  ile birlikte CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanlarından Zeki Akın, Budak Çal, İbrahim Tezan, yine  2010 yılında Lüleburgaz’dan İl Başkan Adayı çıkan Yusuf Pişkinoğlu’nu ziyaret eden Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “Geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin ve Cumhuriyetin sonsuza dek yaşaması için, tüm üyelerinden delegelerinden milletvekillerine kadar her an göreve hazırdır” dedi.

 

Daha sonra CHP’nin ileri gelen isimleri ziyaret edip, hediyelerini dağıtan Özgür Kaya, ziyaretlerde konuşulanlarla ilgili bilgi vermeyerek “Her Şey Çok Güzel Olacak” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek