Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Ocak 2020, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 2540 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne ve Tekirdağ’da var Lüleburgaz’da neden yok ?

Trakya’da Edirne ve Tekirdağ’a vatandaşların lehine bir çok yatırım ve hizmet yapılırken Lüleburgaz Trakya’nın tam ortasında olmasına rağmen bunlardan mahrum kalıyor.
Edirne ve Tekirdağ’da var  Lüleburgaz’da neden yok ?  

En son Edirne v e Tekirdağ’da her hafta  ucuz giyim pazarı açılırken Lüleburgaz’a böyle bir pazarın gelmemesi vatandaşları üzüyor.

 

Edirne ve Tekirdağ’da ki ucuz giyim pazarından Lüleburgaz’da da açılmasını gerektiğini söyleyen vatandaşlar; “Lüleburgaz çevre şehirlerinde  bulunan ve yapılması kolay olan bir çok hizmetten faydalanamıyor. Şehrimizi yönetenler  vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak ve ekonomisini rahatlatacak hizmetleri yapmaktan  çekiniyor.  Bunun en son örneği de Edirne ve Tekirdağ da her hafta ucuz giyim pazarları açılırken Lüleburgaz’da bir türlü böyle bir Pazar açılmıyor. Lüleburgazlılar olarak bizler ya Edirne ya da Tekirdağ’a gitmek zorunda kalıyoruz. Ya da Lüleburgaz içinde ki mağazalardan aldığımız giyecekler ederinin üzerinde ücretler ödeyerek sahip oluyoruz.  Yetkiler bu sesimiz duysun. Bizleri en kısa zamanda ucuz giyim pazarı ile buluştursun” dediler.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek