Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Ocak 2020, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 2984 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşadamı Mahmut Erdal’dan Yöresel Ürünler Pazarı

Lüleburgaz ve Trakya’nın tanınmış işadamlarından Radyon 39’un sahibi Mahmut Erdal, Lüleburgaz Çeşme Meydanı’nda eski Kiler Market’in olduğu yere Yöresel Ürünler Pazarsı açtı.
İşadamı Mahmut Erdal’dan  Yöresel Ürünler Pazarı  

Dün saat 14.00’te gerçekleştirilen açılış öncesi Lüleburgaz’ın Altıyol’da bulunan Mehteran Takımı güzel bir konser verdi.

 

 

Yöresel Ürünler Pazarı’nın açılışına Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Fahri Özkan, Lüleburgaz Ticaret Borsası ve Lüleburgazspor Başkanı Kenan Var,  Lüleburgaz Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Siyami Aslan, Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkan Yardımcısı Ümit Ormancı, Petrol İş Sendikası eski Genel Mali Sekreteri Turgut Düşova, Lüleburgaz eski Kasaplar Derneği Başkanı Mümin Arda,   Lüleburgaz’da bulunan oda ve dernek başkanları ile işadamları katıldı.

 

İşadamı Mahmut Erdal, davetlileri ailesi ile birlikte kapıda karşıladı.

 

Açılışın ardında davetliler Yöresel Ürünler Pazarsı’nı gezdi.

 

Yöresel Ürünler Pazarı’nı Lüleburgaz’a kazandıran İşadamı Mahmut Erdal yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin 81 ilinin en ünlü yiyecekleri ve el ürünleri bu pazarda var. Bu pazarda yok yok” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek