Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 18 Ocak 2020, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1700 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ramazan Yaman Fen Lisesi başarıya doymuyor

Lüleburgaz’ın eğiti ve sportif alanlarda başarılı okullarından Ramazan Yaman Fen Lisesi, yeni başarılara imza attı.
Ramazan Yaman Fen Lisesi başarıya doymuyor  

Ramazan Yaman Fen Lisesi karate sporu ile ilgilenen 11.sınıf öğrencilerinden Sanem Yörük ve Feyza Nur Baş, katıldığı turnuvalarda il birincisi oldu. Feyza Nur Baş ve Sanem Yörük, Şubat ayında Bursa’da yapılacak Okullararası Karate Bölge Şampiyonasında Kırklareli’yi temsil etmeye hak kazandı.

Ramazan Yaman Fen Lisesi Basketbol Takımı da ilçede düzenlenen eleme turunda rakiplerini geride bırakarak Lüleburgaz birinci oldu ve finale çıkmaya hak kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Erman ve  Antrenör Yiğit  Balkan’ın öğrencileri Kırklareli’nde yapılan zorlu final maçında mağlup olarak il ikincisi oldu.

İl ikincisi olan Ramazan Yaman Fen Lisesi Basketbol Takımı; Çağdaş Arslanpay ,Emirhan Aydemir, Kadircan Atik, Eray Gökçe , Alperen Haphap, Deniz Yiğit Derviş, Hakan Akgün, Kaan Gökberk Yaşar, Erkin Erdener, Erkmen Erdemli, Ahmet Üğüden , Alp Tuna Örgün ve Umut Semiz’den oluşuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek