Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 15 Ocak 2020, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 4237 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nedim Çetin gitti Cihan Erdem geldi

Lüleburgaz’da dün yaşanan görev değişikliği Lüleburgazlı bir çok velinin tepkisine yol açtı.
Nedim Çetin gitti  Cihan Erdem geldi  

Lüleburgaz’da yaklaşık 5 yıldan beri görev yapan Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin görevden alınarak Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Eğitim Görevlisi olarak atandı.

 

Nedim Çetin’in yerine Lüleburgaz İlçe  Milli Eğitim Müdürü olarak, Lüleburgaz Gençlik ve Spor Müdür Vekili Cihan Erdem atandı.

 

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Lüleburgazlı öğrenci velileri; “Lüleburgaz’da Nedim Çetin görevini başarı ile yürütüyordu.  Görevden alınması bizleri üzdü. Ancak Nedim Çetin’in mevcut görevini vekaletle yürüten birinin atanması bizleri daha da üzdü. Lüleburgaz Gençli Spor Müdür Vekili Cihan Erdem’le bir sorunumuz yok. Ancak kendisi yaklaşık 3 yıldan beri mevcut görevini bile vekaletle yürütüyor.  Kaldı ki İlçe Milli Eğitim Müdürü olmak için en az iki yıl Şube Müdürü olarak görev yapma şartı var. Lüleburgaz’da yaklaşık 25 bin öğrenci var. Bu öğrenci sayısı il merkezinin neredeyse iki katı. Böyle büyük bir ilçeye en az Nedim Çetin kadar tecrübeli bir İlçe Milli Eğitim Müdürü atanmalıydı.  Bu atanmanın amacı ve nedeni nedir ? Yetkililerden tarafımıza açıklama yapılamasını bekliyoruz” dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek