Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 10 Ocak 2020, Cuma 09:06 tarihinde eklendi. 2686 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Ak Parti’de sessizlik sürüyor

Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 30 Kasım 2019 Cumartesi gününün akşamı Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olan Tanzer Koç’un görevden ayrılması Lüleburgaz’da şok etkisi yaratmıştı.
Lüleburgaz Ak Parti’de sessizlik sürüyor  

Aradan 25 gün geçtikten sonra 27 Aralık 2019 Cuma günü AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na Avukat Murat Mücahit Şahin atanmıştı.

 

Aradan geçen 12 günlük süre içerisinde Yönetim Kurulu’nun hala belirlenmemesi  Lüleburgazlı Ak Parti Üyeleri’ni üzdü.

 

Gazetemize açıklamada bulunan Lüleburgazlı Ak Partililer; “Lüleburgaz CHP, bizim ilçe başkanımızın atanmasından 2 gün sonra 29 Aralık’ta genel kurul yaptı. Genel Kurul’dan 4 gün sonra da Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yaptı. Bizde daha yönetim belirlenmedi. Bir an önce yönetim belirlenmeli ve görev dağılımı yapılmalı. Çalışmalar başlamalı. Bizim de endişemiz ortadan kalkmalı” dediler.

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetimi’nin bir an önce oluşturulması merakla bekleniyor.

 

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek