Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 10 Ocak 2020, Cuma 09:05 tarihinde eklendi. 2152 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kazanan Lüleburgaz olsun”

İYİ Parti’nin 31 Mart seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Soner Arslan, İYİ Parti’nin kongresi sonucunda oluşacak yeni ilçe yönetiminin İYİ Parti’yi başarıya ulaştıracağına inandığını söyledi.
“Kazanan Lüleburgaz olsun”  

İYİ Parti’nin Lüleburgaz ilçe kongresi için delege seçimleri 11 Ocak 2020 Cumartesi günü başlıyor. 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’den Lüleburgaz İl genel meclis Üyesi, Adayı olan Soner Arslan 2 gün sürecek delege seçöimleri öncesinde açıklamada bulundu.

Arslan “İlçe başkanlığı seçimi için Ali Girgin, Oktay Mutlu ve Ceyhun Tangül adaylar. Seçimi kim kazanırsa kazansın İYİ Parti ve Lüleburgaz’a en iyi şekilde hizmet edeceğine olan inancım tamdır. Seçimin kaybedeni olmayacaktır. Seçilecek delegelerin çok büyük bir sorumluluğu olacaktır. Seçilecek başkan ve yönetimin İYİ Parti’nin hedeflerini halka en iyi şekilde sunacaklarını ve İYİ Parti’yi genel ve yerel seçimlerde başarıya taşıyacaklarını düşünüyorum” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek