Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 08 Ocak 2020, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 5662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Küçük altın 500 lirayı geçti

Lüleburgaz Kuyumcular Odası Başkanı Şerif Arda; altın fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini ve çeyrek altının 7 Ocak 2020 Salı gününden itibaren 505 TL’den işlem gördüğünü söyledi.
Küçük altın 500 lirayı geçti  

Altın fiyatlarında ki yükseliş devam ediyor. Altın fiyatlarının 500 TL ‘yi geçmesi takı için altın alacak vatandaşları düşündürüyor. Altın fiyatları 7 Ocak 2020 tarihi itibariyle 22 ayar bilezik 293 TL, küçük altın 505 TL, Ata Lira 2 bin 70 TL’den işlem gördü.

Altın fiyatlarında İran’da yaşanan olaylardan dolayı ani bir artış yaşandığını söyleyen Lüleburgaz Kuyumcular Odası Başkanı Şerif Arda, “İran’da ki sorun devam ederse, uzlaşma sağlanamazsa altın fiyatları yukarı doğru tırmanmaya devam eder. Ancak altın her zaman yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor” dedi.

Buğra KAYA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek