Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 08 Ocak 2020, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 3003 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın yeni avukatı Zeynep Ece Haras oldu

Lüleburgazlı Zeynep Ece Haras, Avukat Stajı’nı tamamladıktan sonra 1 Ocak 2020 tarihinde Avukat Murat Kalecik’in ortağı olarak Lüleburgaz’da hizmet vermeye başladı.
Lüleburgaz’ın yeni avukatı Zeynep Ece Haras oldu  

1994 Lüleburgaz doğumlu olan Avukat Zeynep Ece Haras, İlköğretimini 2008 yılında Lüleburgaz Emrullah Efendi Ortaokulu’nda tamamladı.

 

2012 yılında Lüleburgaz Lisesi’nden(Anadolu)  mezun olan Zeynep Ece Haras, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. 2018 yılında Hukuk Fakültesi’ni tamamlayan Avukat Zeynep Ece Haras, 29 Kasım 2019 tarihinde Kırklareli Barosu’ndan Avukatlık Ruhsatnamesini aldı.

 

Avukat Zeynep Ece Haras, 1 Ocak 2020 tarihinde vergi kaydını da yaptırarak Avukat Murat Kalecik’in ortağı olarak Lüleburgaz’a hizmet vermeye başladı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek