Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Ocak 2020, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1979 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aşkiye’de coşkulu gece

Lüleburgazlı emekli öğretmenlerin oluşturduğu Çağdaş Öğretmenler Korosu, 4 Ocak 2020 Cumartesi günü “Biz Bize Can Cana” isimli konser verdi.
Aşkiye’de coşkulu gece  

Konseri dinlemek isteyen Lüleburgazlı müzikseverler, konser başlamadan önce Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’ni tıklım tıklım doldurdu. Düzenlenen konsere Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer de izleyici olarak katıldı. 

Emekli Müzik Öğretmeni Şükran Akdeniz’in şefliğini yaptığı müzik topluluğu, solo ve koro halinde seslendirdiği Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği eserleri ve türkülerle salonu coşturdu. Konser boyunca keman, piyano, flüt, saz gibi birçok enstrüman kullanıldı.

Dinleyicilere 2 saat boyunca müzik ziyafeti veren topluluğa Cumhuriyet Kadınları Korosu da eşlik etti.

Konserde Atatürk’ün izinden hiçbir zaman ayrılmayacaklarının mesajını veren Şükran Akdeniz, konseri İzmir Marşı’yla sonlandırdı.

Konserin sonunda Lüleburgaz Belediye Başkanı Leyla Güncer koro şefi Şükran Akdeniz’e çiçek takdim ederken Şükran Akdeniz’ de koro üyelerine çiçek ve hediyeler verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek