Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 03 Ocak 2020, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 2556 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HERŞEY DAHA İYİ YARINLAR İÇİN BİZ DAHA YENİ BAŞLIYORUZ…

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkan adayı Ceyhun Tangül, yaptığı açıklamada; “Her şey daha iyi yarınlar için. Biz daha yeni başlıyoruz.” Dedi.
HERŞEY DAHA İYİ YARINLAR İÇİN BİZ DAHA YENİ BAŞLIYORUZ…      

İYİ Parti’nin Olağan Kurultay sürecinin başladığını da belirten Ceyhun Tangül yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Laik, demokratik ve evrensel hukuka dayalı, Cumhuriyet şiarıyla güzel ülkemiz Türkiye’mize ışık olma amacı ile kurulan İYİ Partinin olağan kurultay süreci başlamıştır.

    Lüleburgaz’da doğan, gayrimenkul ve inşaat sektöründe hizmet ederek eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yaşamını yine burada sürdüren kurulduğu günden itibaren İYİ Partinin neferi olmaktan gurur duyan ben CEYHUN TANGÜL , İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı başkanlığına adayım.

     Siyaseti değerler üzerinden çoğulcu, katılımcı ve kapsayıcı bir anlayışla yaparak, sevgi ve saygı dilini hakim kılacak, Kadınlarımız ve gençlerimizle iyiliğin peşinden koşan ve Parti programını benimseyen üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde büyüyeceğiz, seçmenle bütünleşecek ve iktidar hedefimize adım adım yürüyeceğiz. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Saygılarımla.”

 

Ertan BAYER 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek