Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Aralık 2019, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1679 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serbülent Avcı adaylıktan çekildi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olan Genel Kurul’da CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı adaylığını açıklamayan 3. isim Serbülent Avcı olmuştu.
Serbülent Avcı adaylıktan çekildi  

Serbülent Avcı, 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 12.30’da kalabalık bir kitle ile CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adaylığını açıklamıştı. 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı Serbülent Avcı, 23 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 16.00’da yaptığı basın açıklamasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

 Serbülent Avcı’nın yaptığı basın açıklaması şöyle; “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer;  Partimizi iktidara taşıma mücadelesi verdiğimiz bugünlerde ilkelerimizi daha yukarıya taşımak adına Lüleburgaz ilçe başkanlığına aday oldum. Bundan sonraki süreçlerde de emekten yana mücadelemiz devam edecektir. İlçemizde Kesimoğlu yapılanması ciddi bir tehdit haline gelmiştir.  Partimize olan bağlılığımız gereği bu sürece duyarsız kalamayız. Böyle bir yapılanmaya asla çanak tutmayız. Kentimizin geleceği için adaylık sürecimi sonlandırıyorum.  Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun. Lüleburgaz olsun.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek