Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Aralık 2019, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 1125 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP ilçe yönetimi son toplantısını yaptı

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi, 29 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleştirecekleri ilçe kongresi öncesindeki son toplantısını gerçekleştirdi.
CHP ilçe yönetimi son toplantısını yaptı  

Parti binasında 23 Aralık 2019 Pazartesi günü gerçekleşen toplantıya Lüleburgaz İlçe Başkan Adayları Serbülent Avcı, Devrim Gündüz, Raşit Şişman, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Bu yönetimin yaptığı son toplantı olduğunu vurgulayan CHP İlçe Başkanı Aziz Üstünalp, bir veda konuşması yaptı. 4 ay önce yönetimi devraldıklarını ve görev sürelerinin sonuna geldiklerini belirten ÜStünalp “Bundan sonraki toplantıyı yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle yapacağız. 8 Kasım’da delege seçimleriyle başlayan ilçe kongre takvimimiz 29 Aralık’ta kongremizle son bulacak. Partimizi iktidara taşıyacak yönetimleri seçiyoruz. Bu yönetim bizi iktidara taşıyacaktır. Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk devrimlerinin ışığında kurulan partimiz geçmişte olduğu gibi bugün de Atatürk ve devrimlerinin bekçisidir. 23 Aralık 1930 yılında laik Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yobazların ilk baş kaldırısının bugün 89. yıldönümü. Menemende yobazlar sokağa çıkarak şeriat istediklerini beyan ederek bayrak açtılar. Bunu gören öğretmen, yedek subay Mustafa Fehmi Kubilay gözünü kırpmadan üstlerine yürümüş ve ilk devrim şehidimiz olmuştur. Şehidimiz Mustafa Kubilay’ı saygıyla anıyoruz. Şeriatı isteyenlerin o gün istekleri nasıl kursaklarında kaldıysa bundan sonra da aynısı olacaktır. CHP oldukça yobazlara meydanı bırakmayacaktır” dedi.

Aziz Üstünalp görevi süresinde kendine eşlik eden yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek toplantıyı sona erdirdi.

Ülke gündemi değerlendirilmedi

Ülke gündeminin ele alınmadığı toplantıda Eski İlçe Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, toplantıda ülke gündemi harici ve parti içi tartışma yaratmayacak konularda konuşmak isteyen partililerin de bulunduğunu ifade etti. Ülke gündemini değerlendirmek isteyen partililere söz verilmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Ancak İlçe başkanı Aziz Üstünalp, partililere söz vermeyerek toplantıyı sona erdirdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek