Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Aralık 2019, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1508 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise öğrencileri, stajlarını yurtdışında yapacak

Lüleburgaz Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "İstihdam ve Kariyer Olanaklarını Artıran Avrupa Metodolojisi Projesi" ile stajlarını yurtdışında yapacak.
Lise öğrencileri, stajlarını yurtdışında yapacak  

Türkiye Ulusal Ajansı'nın Erasmus+ 2019 teklif çağrısı ile başvurusu yapılan proje hibe desteği almaya hak kazandı.

Okul Müdür Yardımcısı Selda Başaran, proje ile öğrencilerin Avrupa ülkelerinde 2 haftalık staj programına dahil olacağını söyledi.

Projeye 32 öğrencinin dahil edildiğini belirten Başaran, 10 öğrencinin Romanya'da gofret yapım teknikleri, 10 öğrencinin Portekiz'de bilgisayar destekli grafik tasarım teknikleri, 12 öğrencinin ise İspanya'da çocuk gelişiminde Reggio Emilia yaklaşımı konularında staj göreceğini ifade etti.

Öğrencilere staj programları sırasında öğretmenlerinin de refakat edeceğini aktaran Başaran, staj programının ilki Bükreş'te 19 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşeceğini bildirdi.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek