Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 16 Aralık 2019, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 703 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın projesi başlıyor

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bercadia AVM Cineİstanbul sinema salonları ortaklığında yapılan Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın projesi kapsamında film izleme programı belli oldu.
Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın projesi başlıyor  

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ülke çapında yürütülen ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesine ev sahipliği yapan Cineİstanbul sinema salonlarında etkinlikler 16 Aralık 2019 Pazartesi günü başlıyor.

16 Aralık- 24 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte Lüleburgaz ilçe merkezi, köy ve beldelerde eğitim öğretim hayatını sürdüren 24 ilkokuldan toplam 1004 öğrenci ve 99 öğretmen “Masal Şatosu” isimli filmi izleyecek.

Etkinliğin son gününde Şehit Pilot Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Merkezi’nden 137 öğrenci, 47 öğretmen gözetiminde film izleyecek.

Sinema gösterimleri saat 10.00’da başlayacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek